Aukštyn DVD LT
  • Patinka
    • Šiame naujausiame Pixar Animation Studios darbuotojų ir MONSTRŲ BIURO režisieriaus kūrinyje pamatysite, kad dangus tikrai nėra riba.

      Išėjęs į pensiją balionų pardavėjas Karlas Fredriksenas – tikras svajotojas ir šelmis, kuris pasiruošęs savo paskutiniam šansui paskraidyti. Pririšęs tūkstančius balionų prie savo namo, Karlas pakyla, kad pasiektų savo vaikystės svajones. Tačiau jam nežinant  aštuonmetis stropuolis Raselas – keliautojas, niekada nematęs daugiau savo namo kiemo, atsiduria netinkamu laiku netinkamoje vietoje – prie Karlo durų! Šis neįtikėtinas duetas pasieks neįtikėtiną aukštį ir sutiks naujų draugų: Dagą – šunį su ypatingu antkakliu, dėl kurio jis gali kalbėti, ir Keviną, retą 13 pėdų aukščio neskraidantį paukštį. Užstrigus laukinėse džiunglėse Karlas supranta, kad kartais didžiausi gyvenimo nuotykiai būna ne tie, kurių ieškai.

      Lietuvių kalba įgarsino Rimgaudas Karvelis, Petras Steponavičius, Jonas Minelga, Jonas Braškys, Kęstutis Jakštas, Giedrius Arbačiauskas, Evaldas Jaras, Saulius Prūsaitis. 

    Rasti 0 atsiliepimai

      Parašykite atsiliepimą filmui Aukštyn DVD LT

        

      Vardas


      Antraštė


      Tekstas


      Captcha

       

      Kaina: 8,99 € su PVM

      Pristatymas: This product is no longer in stock
      Neradote ieškomo filmo?

      Taškai už prekę (3)

      Pirkdami šią prekę Jūs gausite 3 lojalumo taškus. Už visas krepšelyje esančias prekes gausite 3 taškus kuriuos galėsite išversti į nuolaidų kuponą. 0,30 €.