Džesio Džeimso nužudymas, kurį įvykdė bailys Robertas Fordas DVD
  • Patinka
    • Režisieriaus Andrew Dominiko kriminalinė drama – tai vaizdingas ir jausmingas pasakojimas apie garsiausią XIX amžiaus banditą Džesį Džeimsą, kuris, slėpdamas savo tikrąjį vardą po pseudonimais, apiplėšinėdavo turtuolius, o pinigus atiduodavo vargšams.

      Ši teatrališka kino juosta tiesiog užburia ir nugabena į neatmenamus laikus. Džesis Džeimsas (Bradas Pittas), turėdamas tik 34-rius metus, tampa vienu iš geriausių tarp nusikaltėlių. Kartu su vyresniuoju broliu Franku (Sam Shepard) Džesis yra garsiausios Amerikos gangsterių gaujos vadas. Jų sąskaitoje - didžiausi bankų, traukinių ir pašto apipėšimai.

      Vieną dieną į gaują įstoja Robertas Fordas (Casey Affleck) ir jo brolis Čarlis (Sam Rockwell). Robertui, kuris dar nuo vaikystės žavėjosi Džesiu Džeimsu, tai - didžiausios svajonės išsipildymas. Bet kai iš gaujos pasitraukia Frankas ir pradeda normalų gyvenimą, prasideda didžiulės problemos. Vidiniai nesutarimai ir nepasitikėjimas vienas kitu priveda prie nenatūralių mirčių.

    Rasti 0 atsiliepimai

      Parašykite atsiliepimą filmui Džesio Džeimso nužudymas, kurį įvykdė bailys Robertas Fordas DVD

        

      Vardas


      Antraštė


      Tekstas


      Captcha

       

      Kaina: 9,99 € su PVM

      Pristatymas: This product is no longer in stock
      Neradote ieškomo filmo?

      Taškai už prekę (3)

      Pirkdami šią prekę Jūs gausite 3 lojalumo taškus. Už visas krepšelyje esančias prekes gausite 3 taškus kuriuos galėsite išversti į nuolaidų kuponą. 0,30 €.